Kontakt
Grossister

Grossist- og distributionsbranchen - sådan gavner informationshåndtering

Distribution handler i høj grad om en velsmurt forsyningskæde og om interne processer, der understøtter hurtigt vare in- og output uanset virksomhedens kompleksitet. Stibo Systems Master Data Management løsning STEP realiserer dette ved at sikre et velfungerende informations flow.

Takket være vores prisvindende software kan distributions- og grossistvirksomheder samle deres master data om produkter, leverandører, kunder og lokaliteter i én funktionel løsning, der sikrer, at alle relevante parter – både i og udenfor virksomheden - har adgang til opdateret og operationel data i én version, når og hvor de har behov for det.

Det giver en lang række fordele for grossister og distributører, blandt andet:

  • Effektiv håndtering af nye produktlanceringer (fra måneder til dage)
  • Effektiv lagerhåndtering i overensstemmelse med udbud og efterspørgsel
  • Effektiv og mere strategisk håndtering af indkøb og levering
  • Bedre strategisk beslutningstagning på grundlag af nøjagtige og aktuelle informationer
  • Konsistente og delbare produktinformationer, der sikrer kvalitet og nøjagtighed på salgsplatforme som website og i kataloger og skærer produktionstiden på sidstnævnte ned til et minimum.

Med en Master Data Management løsning fra Stibo Systems kan virksomheder i distributionsbranchen blive langt mere effektive og øge indtjeningen.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Stibo Systems kan levere målbare resultater i din distributionsvirksomhed så få en Stibo Systems repræsentant til at kontakte dig ved at gå til vores kontaktside eller download vores Industry Brief for distributører eller find succeshistorier fra andre grossister i vores Download bibliotek.