Kontakt
STEP – Funktionel og effektiv håndtering af stamdata

Stibo Systems Master Data Management løsning kaldet STEP er et it-system med fuldt fokus på at gøre stamdata til et vigtigt aktiv for din virksomhed.

Med STEP kan du nemt samle, håndtere og dele dine stamdata på tværs af alle systemer. STEP’s funktionelle rigdom, fleksible datamodul og kraftfulde workflow-funktioner giver dig mulighed for at forbedre din virksomheds resultater og skabe en konkurrencedygtig og effektiv indsamling, styring og deling af stamdata.

Ved at implementere STEP og få en samlet strategi for dine stamdata, forbedres arbejdsprocesser og workflow, samtidig med at produkters ”time to market” forkortes. Det kan blive et afgørende element for din virksomheds konkurrenceevne.

Ved at implementere STEP i din virksomhed, får du:

  • Samlet alle dine stamdata i ét it-system med en fælles brugerflade
  • En funktionel og fleksibel it-løsning
  • Effektiv og konkurrencedygtig håndtering af stamdata på tværs af forretningssystemer
  • Effektiv formidling af information til leverandører og kunder uanset format, sprog, valuta eller fysisk placering
  • Reduceret ”time to market”
  • Bedre samarbejde og workflow og dermed øget effektivitet

STEP – Effektiv håndtering af dine stamdata

I et stærkt konkurrencepræget og globaliseret marked hvor data er vigtigere end nogensinde før, er det essentielt at have en effektiv håndtering af dine data. Stibo Systems er en af de førende i branchen med hensyn til at udvikle løsninger til at konsolidere og forbedre pålideligheden af stamdata.

STEP er en unik kombination af Master Data Management (MDM), Product Information Management (PIM), Digital Asset Management (DAM), og Cross-Channel Enterprise Publishing suppleret med Customer Data Integration (CDI) altsammen samlet i én intelligent løsning.